Kundeudtalelser

Kundeudtalelser

fem stjernet anmeldelse

Bedste autoværksted service jeg nogensinde har oplevet! Service i verdensklasse. Blev ringet op af Das Karrosseri 10 min efter jeg havde anmeldt min bil til forsikringen som var blevet udsat for hærværk. 1 time efter står den på deres værksted og jeg har fået en lækker lånebil med automat gear og isofix til mit barnesæde. Alene da jeg træder ind i deres reception er jeg ikke et sekund i tvivl at jeg er i gode hænder. Alt udstråler mange års erfaring. Trods der var udsigt til længere reparationstid grundet mine dele ikke alle var på lager, har DAS Karrosseri udnyttet det netværk de har og fik derfor fikset det hele på kun 1 uge! Under forløbet blev jeg løbende holdt orienteret. Meget professionel behandling af mig som kunde. Jeg vender helt klart tilbage, hvis der skulle opstå problemer en anden gang. Tusind tak til Kim og resten af holdet ?

stjerner fra anmeldelse af das karrosseri

Bedste service, eminent værksted med profesionelle glade medarbejdere… Hilsen den meget tilfredse Nissan-kunde.

fem blå stjerner på række

Kære Kim, Flemming og et par stykker af jeres kollegaer,

Tusind tak for et flot stykke arbejde med min bil. Jeres kundeservice er virkelig imponerende og man kan virkelig mærke hvordan i har styr på jeres forretning. At min bil, trods at der bare var tale om en mindre lakskade, kommer tilbage fantastisk rengjort og fuldt opladet var også bare toppen! Virkelig flot. Man håber jo ikke ligefrem man skal ses ofte men jeg har, når nu det skulle være, været rigtig glad for oplevelsen!

Mange hilsner
Jakob

anmeldelse af das karrosseri

Super service og flot resultat. og så blev bilen rengjort indvendigt og udvendigt; hvad den også trængte til.
Kan helt klart anbefales herfra.

blå stjerner fra en anmeldelse

Kan helt klart anbefales, blev positiv overrasket af deres fantastisk resultat og man får vasket sin bil. Helt klart fem stjerner herfra!

anmeldelse af autoværksted das karrosseri

Har benyttet dette værksted 2 gange og har ingen intentioner om at skifte DAS ud til fordel for andre. Super service – lånebil i reparationsperioden og smukt karrosseriarbejde. De har hver gang, som prikken over i’et (og dette kaldes ved gud god service) leveret bilen nyvasket og støvsuget retur, til trods for at den ikke just var dette ved indskrivningen!

stjerner fra anmeldelse af das karrosseri

anmeldelse af das karrosseri i købnehavn

De to buler var som forventet, væk. Men det er lang tid siden at min bil har været støvsuget så flot. Ren fornøjelse.

kundeudtalelser hos das karrosseri

Kompetent og effektiv service.

femstjernet anmeldelse og kundeudtalelse

Kompetente mennesker – bedste oplevelse ifm. bilreparation.

Top profesionelle! Overraskende hurtige! Fantastisk service!
Vi kender det alle… Min bil har fået en bule og nu skal den laves, jeg har svært ved at undvære bilen, da den er en del af min hverdag. Men Kim tryller da lige en ‘låne-racer’ frem, og laver bilen på én arbejdsdag. Ny bagklap, malet og udskiftet, nyt elektrisk anhængertræk udskiftet og montering af ny forrude. Bilen (BMW X5) blev leveret kl 8:00 og ku hentes samme dag kl 16:30 KLART ANBEFALELSES VÆRDIG, tak Kim og Crew

anmeldelse af das karrosseri i storkøbenhavn

Jeg fik sat ny forrude i min Honda igår mandag. Da jeg hentede den, så jeg til min store overraskelse, at den var vasket og støvsuget. Sikken en flot service, som jeg synes er værd at nævne. I kan være meget stolte af sådan en fin behandling af kunder og deres biler.
Jeg vil med glæde anbefale jer videre til venner og bekendte.

4

Gode grunde til

Hvorfor du
skal vælge os

  • Vi leverer super service

  • Hurtige og gode reparationer

  • Professionelle mekanikere

  • Mange års erfaring

Kontakt Das Karrosseri

Har du en forespørgsel eller ris/ros? Så skriv til os via kontaktformularen herunder.
Vi vender retur hurtigst muligt.