TIlmeld dig nyhedsbrevet

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

* påkrævet felt


: Jeg har læst og accepterer “Betingelser for tilmelding”, som beskrevet herunder.

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev, ved at klikke på linket i bunden af vores mails.

Vi bruger Mailchimp som marketingplatform. Ved at tilmelde dig herunder, accepterer du at dine informationer sendes til Mailchimp. Læs mere om Mailchimp’s privatlivspolitik.


Betingelser for tilmelding til DAS Karrosseri´s nyheds-mailservice

Betingelser er gældende pr. 24.04.2019

Husk at du til enhver tid nemt kan afmelde denne service igen. Vi spammer ikke vore kunder og der vil altid være et link til afmelding i bunden af den mail du modtager.

Når du tilmelder dig nyhedsbreve fra DAS Karrosseri A/S, giver du tilladelse til, at vi må sende evt. præmie direkte til din adresse samt kontakte dig via din email adresse og sociale medier for at sende dig information om tilbud, aktuelle nyheder vedr. biler, reparationer, konkurrencer og arrangementer som vi anser som relevante for dig. Disse kan f.eks. omfatte følgende:

  • Ny teknologi i biler, f.eks. el-biler
  • Konkurrencer på website og facebook
  • Arrangementer som afholdes hos DAS Karrosseri eller samarbejdspartnere.

Du kan forvente ca. 1 henvendelse pr. måned.

I forbindelse med din tilmelding afgiver du informationer omkring dig og din(e) bil(er) Vi anvender disse informationer aktivt til at sende dig relevant og målrettet information. Herunder er eksempler på hvad de enkelte informationer anvendes til:

1. Navn (så vi kan identificere dig)
2. Postnr. (så vi kan målrette information i.f.t. geografisk placering)
3. Fødselsår (så vi kan sende nyhedsbreve der er relevant i.f.t. alder)
4) e-mail adresse (så vi kan sende nyhedsbrevet direkte til dig)
5) Bilmærke (så vi kan målrette relevant info om din biltype til dig)
6) Kundeforhold (så vi ved hvor godt du kender os i forvejen)

Hvis du er heldig at vinde en præmie, i en af vore konkurrencer, kan vi desuden få brug for din postadresse. Vindernavne kan offentliggøres på vores website, facebook og i e-mail.

Cookie-baseret adfærdshistorik anvendes til optimering af website samt til personlige anbefalinger og servicebeskeder.

Du kan til enhver tid afmelde e-mails fra DAS Karrosseri A/S, såfremt de ikke længere ønskes. Du kan afmelde dig ved at klikke på afmeldingslinket i bunden af alle emails eller ved at skrive til [email protected]. Vær venligst opmærksom på, at der kan gå op til 48 timer fra du klikker på afmeldingslinket, til det er slået igennem i alle vores systemer.

Når du tilmelder dig nyhedsbreve fra DAS Karrosseri A/S, giver du tilladelse til, at vi må sende evt. præmie direkte til din adresse samt kontakte dig via din email adresse og sociale medier for at sende dig information om tilbud, aktuelle nyheder vedr. biler, reparationer, konkurrencer og arrangementer som vi anser som relevante for dig. Disse kan f.eks. omfatte følgende:

  • Ny teknologi i biler, f.eks. el-biler
  • Konkurrencer på website og facebook
  • Arrangementer som afholdes hos DAS Karrosseri eller samarbejdspartnere.

Du kan forvente ca. 1 henvendelse pr. måned.

DAS Karrosseri A/S gemmer din tilmelding til vores nyhedsbrev, samt de oplysninger du afgiver når du tilmelder dig, og når du opdaterer din profil, eksempelvis i.f.m konkurrencer.

Vi bruger disse oplysninger til bedst muligt, at målrette de informationer vi sender til dig. Oplysningerne bruges udelukkende til markedsføring og videregives aldrig til 3. part uden dit samtykke.

Du kan til enhver tid bede om adgang til de personlige oplysninger, vi har registreret om dig, og bede om at få dem slettet eller rettet, hvis de er ukorrekte eller du ønsker dem slettet.

Personlige oplysninger indsamlet fra dig bruges kun til de formål, som oplysningerne er indsamlet til, medmindre vi først anmoder om lov til at bruge oplysningerne til andre formål forud for sådan brug. Vi indsamler oplysninger om dig og din adfærd på vores website og vores facebook til eget formål. Dette kan både foregå aktivt og passivt. Vedrørende din adfærd på website og facebook anvendes 3. parts værktøjer til sporing og tracking
. Vi kan blive tvunget til at videregive personlige oplysninger indsamlet fra dig pga. lovmæssige krav, f.eks. i forbindelse med en retskendelse eller vidnestævning, eller som svar på en specifik henvendelse fra en offentlig myndighed.

Datatilsynet er klagemyndigheden i Danmark.

Nærværende betingelser dækker vores website www.das-karrosseri.test-one.dk og facebook, ejet og administreret at DAS Karrosseri A/S, som er forpligtet til at beskytte dine personoplysninger online i henhold til lov om persondata. Der kan løbende blive foretaget ændringer i disse betingelser uden yderligere samtykke fra dig. Så husk med jævne mellemrum at læse betingelserne igennem. Har du et spørgsmål vedrørende dine personoplysninger, bedes du kontakte [email protected].

De oplysninger, du afgiver i forbindelse med konkurrencer på DAS Karrosseri A/S hjemmeside og facebook gemmes og benyttes på samme måde og med samme formål som ovenfor angivet, samt til at kontakte vinderne. Ejerskab og databehandling af alle indsamlede data er:

DAS Karrosseri A/S,
Krondalvej 11,
2610 Rødovre
Tlf. +45 44 84 84 85,
e-mail: [email protected]

Databehandler på vegne af DAS Karrosseri A/S er:

Best One,
Høffdingsvej 36, st.
2500 Valby
tlf. +45 71 99 77 11
e-mail: [email protected]

Hos DAS Karrosseri reparerer vi alle bilmærker

Hos DAS Karrosseri reparerer vi enhver form for autoskade, på alle bilmærker. Vi var de første i Danmark der blev certificeret til reparation af Tesla.

Vores medarbejdere er også blandt Danmarks allerbedste. Flere af vores dygtige medarbejdere har mere end 40 års erfaring.

Vi er din A-certificeret body approved Tesla reparatør, og vi er klar til at give dig den bedste service.

Ventetiden er 0-3 dage på din reparation, og vi har mange reservedele på lager. Imens vi reparerer din Tesla får du stillet en gratis lånebil med fri kilometer til rådighed.

Har vi ikke delene til rådighed til den pågældende reparation, kan vi hurtigt skaffe dem hjem.

Tesla Approved Body Shop i Rødovre

Om DAS Karrosseri

DAS Karrosseri A/S startede i 1987 og fejrede 30 års jubilæum i 2017. Kim Myrup har fra starten ledet virksomheden hvor der i dag er ca. 28 medarbejdere, fordelt på vores karrosseriværksted og kontoret.

tesla body shop i rødovre
DAS Karrosseri er certificeret reparatør af Tesla-biler. Kontakt os i dag og hør nærmere.

4

Gode grunde til

Hvorfor du
skal vælge os

  • Vi leverer super service

  • Hurtige og gode reparationer

  • Professionelle mekanikere

  • Mange års erfaring

Kontakt Das Karrosseri

Har du en forespørgsel eller ris/ros? Så skriv til os via kontaktformularen herunder.
Vi vender retur hurtigst muligt.